Cava MM brut

11.15

Haciënda Marqués de la Concordia, een oude suikerfabriek omgetoverd tot wijndomein. In dit domein houden ze de traditie staande en zijn ze tegelijkertijd baanbrekend. Ze vochten voor de experimentele status van hun wijngaard, want het stelt hen in staat om te experimenteren met verschillende druivenrassen. Ze zijn nog steeds de enige wijngaard in Rioja die dit tot op vandaag doet.
Kortom, hun wijnen kennen een aanzienlijke Tempranillo ruggengraat, maar kan met andere druivenrassen geblend worden tot spannende en interessante wijnen. Dit is een progressieve evolutie in de eerder conservatief en chauvinistisch Rioja-regio.

Samen met vrienden van Mas Monistrol hebben ze deze heerlijke Cava M&M ontwikkeld. Op het landgoed van Mas Monistrol werd meer dan 100 jaar geleden de cava geboren, dankzij het vele en harde werk van de broeders en van José Escrivà de Romani.

Helder strogeel. Frisse kruidige aroma’s met een ondertoon van appels. Goede balans, fijne aroma’s,fruitig.
Volle lange afdronk met fijne pareling

Heb je speciale voorkeuren of moeten we rekening houden met bepaalde allergieën? Laat het ons weten, we houden er graag rekening mee.

Je kan ook steeds contact met ons opnemen indien je graag meer informatie wil over allergenen.
Product totaal
Opties totaal
Totaal
-
st.
+
Categorie:
Bezig met updaten...
  • Geen producten in je winkelwagen.
Gewijzigde openingsuren tijdens de verlofperiode
Gewijzigde openingsuren tijdens de verlofperiode