Ontdek ons verhaal.

20211123_095454

Reeds meer dan 100 jaar...

In 1907 werd Slagerij Demeulemeester opgericht door overgrootvader Ivo. Later werd de zaak verdergezet door diens zoon Omar en echtgenote Louise. In 1972 zetten zoon Lievin en echtgenote Rita de zaak verder.

Na jarenlang hard werken gaven ze de fakkel uiteindelijk door aan ons. Johan, Stefaan en Greet staan sedert 2006 aan het hoofd van de slagerij. 10 jaar later is reeds heel wat veranderd. We bouwden verder op een stevige basis en sedert eind september 2012 is de zaak verhuisd naar een nieuw pand langs de drukke Nederzwalmsesteenweg in Kruisem.

Uitgebreid assortiment vleeswaren en gerechten.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor al wat je maar bedenken kan. Voor zowel uw dagdagelijkse aankopen van vers vlees, charcuterie, kazen, panklare- en traiteurgerechten als voor uw feest kan je bij ons terecht.

Het merendeel van de producten is met de grootste zorg in eigen huis bereid door ons bekwame medewerkers. Zoals je verder in onze website zal zien, is ons assortiment aangepast aan de wensen van iedereen.

Ook voor het verzorgen van allerhande feesten (voor verenigingen, bedrijven en privé) bent u bij ons aan het juiste adres. Wenst u een beroep te doen op ons voor een rouwtafel? Wij kijken of we uw familie uit de nood kunnen helpen.

We innoveren, maar ambacht primeert.

In de 21ste eeuw zijn moderne en hygiënisch verantwoorde machines niet meer weg te denken uit de slagerij. We blijven innoveren in mensen én technologie. Machines en personeel gaan bij ons hand in hand.

"Of het nu over charcuterie, verse vleeswaren of één van de vele traiteur-artikelen gaat: wat we zelf maken, maken we goed!"

Ondanks de moeilijke tijden in onze sector, slagen we erin ons personeelsbestand én machinepark uit te breiden. Dat kan enkel door aan de klant een eerlijk product tegen een correcte prijs aan te bieden. Daarom werken we voor heel wat producten nog steeds met recepten van lang vervlogen tijden. Bij ons geen “eenheidsworst” die je overal kan kopen.

Bezig met updaten...
  • Geen producten in je winkelwagen.